Logo Allmyblog
Logo Allmyblog
Lien de l'article    

FOTBOLLSSKORBARN17

Contacter l'auteur de ce blog

5 DERNIERS ARTICLES
- Adidas släpper ny "Glitch 17 Optiflage" fotboll skor
- Adidas lanserar Grön Klassiska sneakers ess 17+ PureControl
- Nike Magista Opus II jämförelse av nya gamla överdelar
- Keane: Neymar och Luis Suarez har som ger dåligt resultat
- Lippi: Messi har fortfarande världsklass förmågor
Sommaire

CALENDRIER
LunMarMerJeuVenSamDim
01
02030405060708
09101112131415
16171819202122
23242526272829
30
<< Avril >>

BLOGS FAVORIS
Ajouter fotbollsskorbarn17 à vos favoris
 NIKE Elastico Superfly TF bästa konstgräs klassiska skor Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Sätt en detalj bild, mycket bra. Också gjort detta skons video. Utförande är inte mycket att säga, vi vet alla klart. Först av allt, detta par skor inslagna må bra, så att fötterna hos människor också kan använda det väl, höga strumpor på ankeln har även ett visst skydd och stabilitet, är det viktigaste att inte låta gummipartiklar faller in skor och andra skor inte känner samma sak, kan denna sko du ha en mycket praktisk känsla. Merchandise marknadsföring tid, ska du nu order köpa Billiga Fotbollsskor, har möjlighet att få en mängd små presenter.

  På nödstopp, ändra riktning, vända. Dessa tre faktorer har varit min oro om problemet, bara lätt regn idag, arenan hala, det finns förhållanden i det dåliga vädret för att testa stabiliteten i detta par skor. Så utvärderingen ner resultatet är, ändra och nödstopp, vände utan någon känsla av återhållsamhet och hysteres, fotled är mycket bekväma. Det finns ingen slip fenomen. För min vristskada människor som har detta par skor gav mig en hel del förtroende och tillit. När det gäller hastighet, känner jag personligen bra, bra grepp, börja snabbt. Hur som helst finns det ingen halt fenomen.

  Shot, innan lagkamrater uppskattade sade att denna sko skott maktlös, men utvärderingsresultaten är förvånande är riktigt stark skott kvasi-plats, mycket bra kraft, inte behöver oroa sig för att skjuta svaghet, jag bär detta par skor för att spela anfallaren idag 8 spelare, till 4 bollar. Om du inte kan. Köp Nike Elastico Superfly Fotbollsskor, desto snabbare att beställa, desto fler eftergifter.

  Stoppa bollen, passa bollen, i princip ingen press, eftersom skorna må bättre, så stoppa bollen är inte ett problem. I passet bollen, är mycket orolig i början eftersom skorna lindade stor och tjock, kommer att påverka passet, men skorna förde mig är en mycket bekväm pass känsla, detta par skor känner mycket stark, liksom barfota samma sak, så det är enklare och mer exakt passa bollen på plats. Det finns nya Nike Elastico Superfly Fotbollsskor för dig på vår hemsida, så får det så fort som möjligt.

NIKE Elastico Superfly TF top kunstgræs klassiske sko Läs mer på:http://www.juniormosko.com/NIKE-Elastico-Superfly-TF-basta-konstgras-klassiska-skor  

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 07-04-2017 à 10h24

 Om Nike Magista Obra II FG viss förståelse Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

På historien om Magista, vi faktiskt inte behöver prata för mycket, för två år sedan, plötsligt dök upp, helt undergräva mönstret av traditionella fotbollsskor, Brasilien VM i ljuset, då vann ära och beröm. Dagens andra generationens Magista, tvingas med en ny teknik, återigen chockade vår förståelse av skorna, smarta människor vet att detta är Nike återigen framför allmänheten, visar att de är i fotbollsskor på innovativ teknik. Merchandise marknadsföring tid, ska du nu order köpa Billiga Fotbollsskor, har möjlighet att få en mängd små presenter.

  För att göra den andra generationen av Magista bli "mer uppseendeväckande", Nike vid föregående serie bilder i mörkret serien av dolda, både för fans fantasi, men också förbättra prestandan skor, passa på att passera Nike innovativ teknik, har att säga, Nike gör marknadsföring inom detta område, verkligen mycket bra. Begränsning rabatter Nike Magista Obra Fotbollsskor, köpa omedelbart och du kommer att få fler erbjudanden.

  Men personligen är Magista Obra II: s framfoten lite som funktionerna i CTR360, kretsen av spikar, en kombination av funktioner och omedelbart påminner om CTR360. Nike i Magista Obra II fotbollsskor på botten av designen, och Superfly V liknar "Finite Element Analysis" finit elementanalys. Koniska spikar, alla gjort en oregelbunden gap, flexibilitet, finns det fortfarande en mycket bra fördel.

  Den andra generationen av Magista, även om jag vet att det fortfarande finns en del människor fortfarande svårt att acceptera sitt utseende, men från sin teknik för att förstärka och förbättra den dynamiska sko krage, kan verkligen se Nike är under en stor insats. Och från den första generationen av Magista återkoppling synvinkel, är i sig inte mycket brister, om det är prestanda eller yttersula feedback, är mycket bra. Ta en ta en titt på Nike Magista Obra Fotbollsskor, kan du söka efter relevanta sökord på vår hemsida.

Om Nike Magista Obra II FG vis forståelse Läs mer på:http://www.juniormosko.com/Om-Nike-Magista-Obra-II-FG-viss-forstaelse

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 06-04-2017 à 09h46

 Adidas Messi 15.1 FG / AG fotbollsskor Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Som en av världens fotbollsstjärnan är Messi Adidas fotboll flagga karaktär, han följer miljoner fans Beckham på fotbollsplanen efter den andra och har en särskild logotyp. Denna relativt höga skokartong, men även i viss mån speglar den exklusiva känslan av Messi uteslutande. Merchandise marknadsföring tid, ska du nu order köpa Billiga Fotbollsskor, har möjlighet att få en mängd små presenter.

  Messi exklusiv fotbollsskor Mess 15.1 med iskristall blå som den första färgen, tunga med klargul utsmyckning och med skorna knutna till en blå skor väska. Om både X och ACE har en relativt omstörtande utseende, är Mess 15.1 relativt "normal". Hela kroppen av skor kroppen relativt rundad, slät, inte den typ av skarp känsla av skarp.Billiga Adidas fotbollsskor onlineförsäljning, bekvämt och snabbt, leverans till din dörr.

  Det är en spelare på fotbollsplanen, från det ögonblick han vände bollen, kan du hitta honom och andra människor på fältet är inte samma sak, och Messi är just ledare för dessa människor. Hans fötter vid foten av de exklusiva fotbollsskor, naturligt och alla att urskilja, Mess 15,1 sko kroppsmaterial används för att kallas MessiTouch fiberväv super, med namnet på spelaren att namnge ultrafibermaterial, som också anses skapa en alternativ start.

  Den övre delen av tungan implanterade en dämpande minne svamp, å ena sidan kan minska effekterna av fotboll på vristen, kan å andra sidan också stärka den övergripande komfort skor. Men något beklagar att tungan inte ventileras kylning hål design. Sulor använder inte lätt perforerade sulor, de främre täckt med tunn trikå, halk effekt i allmänhet. Detta par exklusiva skor från en annan nivå, reflekterar kärlek Adidas på Messi. För att skapa ett prejudikat för Messi namngivningsmetoden och helt i enlighet med den personliga föredrar Messi att välja det övre materialet, enligt hans tekniska egenskaper för att skapa den "custom" och så vidare, återspeglas i höghet Messi. Det finns många typer av Billiga Adidas fotbollsskor på vår hemsida, klicka på länken för att skicka, kan du läsa mer i detalj.

Adidas Messi 15.1 FG / AG fodboldstøvler Läs mer på:http://www.juniormosko.com/Adidas-Messi-151-FG--AG-fotbollsskor

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 05-04-2017 à 09h49

 Om Nike Hypervenom Phantom II AG-R uppgifter Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

När just räknat, är den giftiga front II mycket populär, men efter en tid, om det är professionella spelare, eller civila, har börjat kritik denna hårda vamp, många stjärnspelare direkt sätta på spelaren sed. Efter att återanvända den första generationen av giftiga framför honeycomb vamp. Det gör en hel del civila känner avund, trots allt, spelare anpassningsbar, är vår avlägsen närvaro. Men lyckligtvis, Nike i tid för att känna igen denna typ av en liten "fel", så finns det en tillbaka till den tidiga generationen av vamp av vampyren II. Nikes drag hoppas också att kunna ändra allmänheten innan det är inte mycket gott intryck. Den nya stilen Billiga Fotbollsskor, skynda order det.

  Men utöver byte av övre material, gjorde Nike inte har läder sidan av skon och andra konstruktionsändringar. Eftersom det är definitionen av konstgräs stadion skor, då botten av naturliga och slutligen slitstarkt design. Nike i vår kritik flera år senare, och slutligen växa till, och började använda transparent material, för att ersätta innan den mörka materialet, så att inte bara hålla den ursprungliga avsikten med designen, men också kommer inte att påverka utseendet på skorna. Den Nike Hypervenom Phantom Fotbollsskor butik, den nya direkt butik på nätet.

  För honeycomb-liknande NikeSkin material, kan ingen förneka det i skorna av fläktarna i läget tror jag att detta är också en hel del skor fans, anledningen till att giftiga uppblossande intresse för en av de viktigaste skälen. Delar på båda sidor, eller kan se Nike Flywire fluglinan teknik, med skosnöre hålet kan stadigt låsa foten, och i färd med hög hastighet kör, men också att spelarna har en liknande selar som en framåt dragkraft.

  Nike super-top, men dyrt, men konfigurationen i skorna på entydiga, ta detta par Nike Hypervenom Phantom II AG-R, det är nu allt toppen Nike tekniken har, men också återanvändning tillbaka till NikeSkin vamp. Kan förstås som Nike för att återställa hjärtan fans. Och AG-R ut ensam även i konstgräs webbplatsen har ett gott rykte, även om det är föråldrad färg, jag tror att folk gillar det är verkligen en majoritet. Köp Nike Hypervenom Phantom Fotbollsskor nätet, mer sortiment, gå till vår hemsida, och har hög kvalitet kundservice.

Om Nike Hypervenom Phantom II AG-R data Läs mer på:http://www.juniormosko.com/Om-Nike-Hypervenom-Phantom-II-AG-R-uppgifter

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 01-04-2017 à 09h32

 Adidas X 16 PureChaos FG fotbollsskor uppgifter Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Vilken stil är det mest populära fotbolls sko? Jag tror att Adidas ljusets hastighet färg X 16 PureChaos bör vara tillräckligt konkurrenskraft. Ledaren för Adidas fotboll utrustningsindustrin, ljusets hastighet, med varm röd för vår tolkning av den ultimata esoteriska av hastigheten. Merchandise marknadsföring tid, ska du nu order köpa Billiga Fotbollsskor, har möjlighet att få en mängd små presenter.

  Även om vi har sett uppkomsten av X 16 PureChaos under EM, men hastigheten och ljus färg, vi fortfarande fantastiskt att det. När du kommer in natura, det är verkligen en glimt av charmen. X 16 PureChaos sko kropp linje är mycket smidig process, tån och den andra halvan av skon kroppsförhållandet mycket perfekt, det är lätt att tänka ut som sportbil. Utanför skon kroppen med Adidas familj stil klassiska logotypen. Den Adidas X Fotbollsskor butik, den nya direkt butik på nätet.

  PureChaos överdelar används fortfarande den anropade Techfit komprimering av en bit av ultra-fibermaterial, kan känna de super-top modeller av den övre, bättre än den övre delen av den mjuka, flexibla och mer adekvat. X 16 PureChaos använder gimmicky PureCut Sock System för att minimera effekterna av de skosnören under spark, och med Techfit sko kragen för att förbättra hela övre förpacknings.

  Skor utanför Adidas Logo, användning av varm pasta PU har ytan ritning textur, visuella effekter eller god. Techfit sko krage och häl foder, gick också silver halkfria små partiklar, betraktas som en mycket detaljer i designen. Yttersula aspekter av PureChaos, användning av Adidas leds Sprintframe, lätt och har en god flexibilitet, men det återspeglades att yttersula i konstgräs blir styvare, så vi rekommenderar att alla i lämplig plats att använda.

  Ljusets hastighet färg X 16 PureChaos, absolut ha en wondful utseende, är definitivt ett par mycket attraktiva skor på planen. Performance har den nuvarande Adidas alla vetenskapliga och tekniska element, i mitten av skorna är mer flexibla, det finns hög komfort Techfit system. Köp Adidas X Fotbollsskor nätet, mer sortiment, gå till vår hemsida, och har hög kvalitet kundservice.

Adidas X 16 PureChaos FG fodboldstøvler data Läs mer på:http://www.juniormosko.com/Adidas-X-16-PureChaos-FG-fotbollsskor-uppgifter

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 31-03-2017 à 09h31


|<< <<<  1   2   3  | 4 |  5   6  >>> >>|


SYNDICATION
 
Fil RSS 2.0
Ajouter ā NetVibes
Ajouter ā Google
Ajouter ā Yahoo
Ajouter ā Bloglines
Ajouter ā Technorati
http://www.wikio.fr
 

Allzic en direct

Liens Commerciaux
L'information à Lyon
Retrouvez toute l'actu lyonnaise 24/24h 7/7j !


L'information à Annecy
Retrouvez toute l'actu d'Annecy 24/24h 7/7j !


L'information à Grenoble
Retrouvez toute l'actu de Grenoble 24/24h 7/7j !


Application Restaurant
Restaurateurs, demandez un devis pour votre application iPhone


Fete des Lumičres
Fête des lumières : vente de luminaires, lampes, ampoules, etc.


Diffuseur
Acheter un diffuseur d'huiles essentielles

Votre publicité ici ?
  Blog créé le 20-03-2017 à 10h02 | Mis à jour le 28-04-2017 à 10h25 | Note : Pas de note