Logo Allmyblog
Logo Allmyblog
Lien de l'article    

FOTBOLLSSKORBARN17

Contacter l'auteur de ce blog

5 DERNIERS ARTICLES
- Adidas släpper ny "Glitch 17 Optiflage" fotboll skor
- Adidas lanserar Grön Klassiska sneakers ess 17+ PureControl
- Nike Magista Opus II jämförelse av nya gamla överdelar
- Keane: Neymar och Luis Suarez har som ger dåligt resultat
- Lippi: Messi har fortfarande världsklass förmågor
Sommaire

CALENDRIER
LunMarMerJeuVenSamDim
010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
252627282930
<< Juin >>

BLOGS FAVORIS
Ajouter fotbollsskorbarn17 à vos favoris
 Nike CTR360 serien ‘Lights Out’ Curtain Call för uppskattning Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Jag tror att en hel del människor på CTR, detta speciellt för att skapa för kontroll bollen på skorna. Liksom tidigare uppsluppen spelare fylls snabbt gapet Henry avgång, eftersom Premier League heta mittfältare. Rampljuset av hans naturliga blivit den viktigaste talesman för CTR-serien. Röda och vita klassiska färgen på CTR, hur många människor blir oförglömlig klassiker. Köp en Billiga Fotbollsskor här, garanterar vi att du inte är den sista gången att köpa här.

  CTR är en idiotsäker serie, den viktigaste talesman köptes av PUMA, just lämnat endast ett hårt för att stödja, men kan fortfarande inte undgå ödet för att ersättas. Överrumplas av den nya serien ut, så många människor har ingen tid att förbereda sig. Magista är full av vetenskap och teknik, men hur många människor fortfarande älskar valet att CTR? Eventuella behov om fotboll stövlar, det finns hög kvalitet Nike CTR360 Fotbollsskor i vår website.You kan länka till det att veta mer detaljer.

  Som ett par begränsad upplaga minnes version, detta par skor med en mycket moralisk matt svart färg, är CTR av sång. Detta par av minnes skor är utformad med CTR III som en mall. Skokropp material för Nike high-end skor i de mer vanliga artificiella känguru hud. Toe rundade, nära insidan av tårna på den plats där Nike logotyp. Denna "Lights Out" skosnören har också egenskaper lägga 3M reflekterande element. Insidan är den ikoniska rand området CTR III. Följt av Kanga-Lite präglade ord.

  Skor utanför Nike-logotypen under den reflekterande effekten av de tryckta ränder. ACC-teknik under de senaste åren som standardkonfigurationen av Nikes sneakers naturligt och ytterst på detta par skor. Den nya utformningen av sulorna på reaktionen snabbare, och användningen av 360-graders runtom spik konfiguration. Följt hälen av spjut design är också den högsta garantin för stabilitet skorna. Följt hälen av en dubbel topp "M" font design, med hjälp av en inbyggd TPU. Följt hälen delar av Nike Impression logotypen och CTR360 ord. Ta en ta en titt på Nike CTR360 Fotbollsskor, kan du söka efter relevanta sökord på vår hemsida.

Nike CTR360 serien 'Lights Out' Curtain Call for påskønnelse Läs mer på:http://www.juniormosko.com/Nike-CTR360-serien-Lights-Out-Curtain-Call-for-uppskattning

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 29-03-2017 à 10h14

 Adidas Copa 17.1 vs 17.2 Detaljerad jämförelse Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Som en nyligen noterade nya skor är Copa 17 ställning fortfarande helt klart: det viktigaste kontroll av retro skor. Efter reformen Adidas-talet har varit de tre serierna att erövra världen! Tre serier är inte populärt länge, Copa 17 att gå Adidas har blivit en 4-serien i världen. Innan uppskattning har det varit på den övre delen och har ett komplett utbud av förståelse, idag har vi fokusera på två kontrastnivåer, för alla att köpa skor för en guide. Handelsvaror befordran tid, att nu order köpa Billiga Fotbollsskor, har möjlighet att få en mängd små presenter.

  17,1 av den första snörning hålet hängde en liten läder tag, den lilla tag att göra gott, kan användas för att hänga i nyckeln eller utrustningspaket och omedelbart förbättra stilen på fotbollsfans. 17.2 låg nivå, så det finns ingen sådan konstruktion. På grund av detta traditionella fotbollsskor, är användningen av interna och externa symmetrisk struktur den yttre och inre designen densamma, och insidan av de olika platserna i ankeln, kan du se ord svarta COPA. Den Adidas fotbollsskor, god kvalitet, fler rabatter och snabb leverans, så kom och få en.

  17,1 av innersulan täcks med materialet, är ett skikt av fluffig konsistens av tyget, tryck känslig, bra anti-sladd; 17,2 här är ett skikt av tunt vanligt tyg, det finns ingen låsningshindrande effekt. 17.1 sulor är OrthoLite, ryggen finns det linjer för att förhindra innersulan glider inuti; 17,2 är den svarta skummet EVA, på baksidan av de spår av lim, och sulorna är klibbiga tillsammans.

  Adidas Copa 17 är Copa Mundial "modern version", baserad på Copa Mundial gjort, det är mycket retro i utseende och klassiska användningen av Adidas fotbollsskor på många ikoniska element, det ser imponerande, men om bara från utseendet att se , som har varit framgångsrik för att locka en hel del människor. Köp Adidas fotbollsskor nätet, mer produkturval, vänligen gå till vår hemsida, och har hög kvalitet kundservice.

Adidas Copa 17.1 vs 17,2 Detaljeret sammenligning Läs mer på:http://www.juniormosko.com/Adidas-Copa-171-vs-172-Detaljerad-jamforelse

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 28-03-2017 à 10h26

 Nike MagistaX super toppnivå detaljerad jämförelse Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Nikes MagistaX serien har alltid varit en hel del människor väljer de faktiska liten stigning skor, fast styrkulan förmåga och bekväm att bära erfarenhet, så MagistaX serien har haft en relativt god prestanda och användarfeedback. Efter lanseringen av den andra generationen av spöken, små serier också inlett ersättare. Idag jämför vi de två skor, är MagistaX Proximo II DF TF och MagistaX Finale II TF, är också den serie av två high-end skor.Billiga Fotbollsskor onlineförsäljning, bekvämt och snabbt, leverans till din dörr.

  Små super topp material och stora fält super-top platt, är Flyknit trikå, men spökena 2 vampyrer har lagt i upplyft, så den övre mjukhet med SF jämfört med hårdare. Den övre av utsprånget är tygmaterialet kommer med fastigheten, den övre på baksidan av ryggregionen, men också att se den vita värmekartan design. Litet fält övre yttermaterial är NikeSkin kan delar också se en upphöjd.

  Super-top skor häl foder liknar mocka tyg, halkfri bra och bekväm, är den övre sidan av den relativa skillnaden mycket värre: stor nätmaterial, som anslöt sig till tunna svamp. Många människor återspeglar hälen av låset förmåga är mycket dålig, följt av fram och tillbaka i hälen skakning. Det finns nya Billiga Nike fotbollsskor för dig på vår hemsida, så får det så snart som möjligt.

  Super-toppen är fortfarande en fortsättning av den höga konfigurationen, den övre och den supersuper som samma, mycket uppriktig. Övre och super-topp jämfört med det faktum också dålig i den övre, är den översta NikeSkin. Jämförelse av de två skor i den stora änden av konfigurationen är densamma, spikar kan klara de flesta av arenan, stötdämpning, vilket för en huvud slå gräset av de faktiska strids skor är ännu viktigare. Eftersom positioneringen av förhållandet mellan de skor av överföringskontroll är ganska fast, men prestanda i form av styrka och hastighet i allmänhet. Köp Billiga Nike fotbollsskor nätet, mer produkturval, vänligen gå till vår hemsida, och har hög kvalitet kundservice.

Nike MagistaX super topniveau detaljeret sammenligning Läs mer på:http://www.juniormosko.com/Nike-MagistaX-super-toppniva-detaljerad-jamforelse

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 27-03-2017 à 09h09

 Nike Mercurial CR7 Aixsponza C4D Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

De fotbollsskor som dyker upp framför allmänheten redan utformade, men det finns en stark design team bakom varje par fina, vackra fotbollsskor, liksom ett antal steg i designprocessen, utan vilka det inte finns något arbete , då blir det ingen slutprodukten vi kan se. Vid utformningen av Nike Mercurial CR7 Kapitel 3 exklusiva skor, den Aixsponza laget från Tyskland München, visade oss en stor bild. Teamet arbetar tuffa stil atmosfären, styrkan i tekniken, C4D flesta av de officiella filmerna är ur händerna på det här laget. Handelsvaror befordran tid, att nu order köpa Fotbollsskor Barn, har möjlighet att få en mängd små presenter.

  Nike och Ronaldos signatur serien kom till det tredje kapitlet, det här avsnittet kallas: Discovery, berättar om Ronaldo från Madeira ö spirande pojke, att bli den gamla Trafford No.7 skjorta ny ägare berättelse. Skon kroppen fortsätter den strömlinjeformade stil av Mercurial Superfly V-logotypen och levereras med utsökt inredning. Den CR7 Fotbollsskor Barn online-försäljning butik, bekvämt och snabbt, leverans till din dörr.

  Och jag tror att efter att ha läst Nike för det tredje kapitlet av CR7 reklam, de flesta människor känner att hjärntvättade densamma, genom dessa magnifika atmosfär, känslig och vacker bild, vi vet hur deras skor produktionsprocessen är hur kraftfull och ytan av skon färg design, glöd den CR7 logotypen och så vidare, all information som behövs för att använda texten för att införa Aixsponza med en full skärm för att uppnå, och genom skärmen för att uttrycka mer convincing.Just samma som när Aixsponza presenterade sig , berättar med det visuella. Köp CR7 Fotbollsskor Barn nätet, mer produkturval, vänligen gå till vår hemsida, och har hög kvalitet kundservice.

Nike Mercurial CR7 Aixsponza C4D Läs mer på:http://www.juniormosko.com/Nike-Mercurial-CR7-Aixsponza-C4D  

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 24-03-2017 à 08h05

 Ronaldo Värsta 4-Data I Sin Karriär I Real Madrid Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Ronaldo i spelet med Bilbao ersattes i förväg, uttryckte han missnöje till Zhizu taktiska. Och Real Madrids tränare sade Ronaldo trött, så låt honom sluta att vila. Men Ronaldo är nu mycket svårt att spela rollen av angripare inom Zizu taktiska, "Daily Sport tidningen" direkt sa: Ronaldo dagens poäng, assist, passerar och skytte är den värsta i hans karriär siffror.Fotbollsskor Barn webbutik, har börjat rabatt, snabbt beställa den.

Ronaldo har varit 32 år gammal, vilket innebär att deras kroppsfunktion började sjunka, och nu i spelet, Ronaldo hastighet och explosiv kraft är inte lika bra som tidigare, vilket gör ronaldo i spelet personliga datas började sjunka. Snabbt köpa Ronaldo fotbollsskor Barn, ju mer du köper, desto mer rabatt får du.

I ligan spelet, Ronaldo 22 matcher, gjorde 19 mål, i genomsnitt 0,86 mål per match, och hur mycket Ronaldo den bästa säsongen en ligamål hastighet är i Real Madrid? Svaret är 2014-2015 säsongen, när han även kan nå ett genomsnitt på 1,4 mål per match, men mindre än 2 år, Ronaldo drabbats av en allvarlig nedgång.

Även Ronaldo har fått många utmärkelser, men i ligan spelet, Ronaldo skickade endast fyra assist, hjälper genomsnitt 0,2 gånger. Tidigare Ronaldo hade den värsta säsongen i Real Madrid, men också i genomsnitt mer än 0,3 assist skickas. Och hans lagkamrat mellan graden av tyst samförstånd började sjunka, och nu varje spel kan få 21 pass från sina lagkamrater, men i det förflutna är den genomsnittliga spelet kan få 25 gånger.

Om du beräkna antalet hans skott, då Ronaldo den här säsongen, totalt 101 gånger avvikit, är spelare som spelar flest antal La Liga. och nu är i genomsnitt 4,6 skott per match, och deras tidigare säsong varje fält skott har aldrig varit mindre än 5 gånger, och den högsta tid för området sköt 7 gånger. Om du vill veta mer detaljer om Ronaldo fotbollsskor Barn, besök webbplatsen, där det finns en mer detaljerad beskrivning.

Ronaldo värsta 4-data i sin karriär i Real Madrid Läs mer på:http://www.juniormosko.com/Ronaldo-varsta-4-data-i-sin-karriar-i-Real-Madrid

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 23-03-2017 à 10h10


|<< <<<  1   2   3   4  | 5 |  6  >>> >>|


SYNDICATION
 
Fil RSS 2.0
Ajouter ā NetVibes
Ajouter ā Google
Ajouter ā Yahoo
Ajouter ā Bloglines
Ajouter ā Technorati
http://www.wikio.fr
 

Allzic en direct

Liens Commerciaux
L'information à Lyon
Retrouvez toute l'actu lyonnaise 24/24h 7/7j !


L'information à Annecy
Retrouvez toute l'actu d'Annecy 24/24h 7/7j !


L'information à Grenoble
Retrouvez toute l'actu de Grenoble 24/24h 7/7j !


Application Restaurant
Restaurateurs, demandez un devis pour votre application iPhone


Fete des Lumičres
Fête des lumières : vente de luminaires, lampes, ampoules, etc.


Diffuseur
Acheter un diffuseur d'huiles essentielles

Votre publicité ici ?
  Blog créé le 20-03-2017 à 10h02 | Mis à jour le 28-04-2017 à 10h25 | Note : Pas de note